Referenties

Marian is een therapeut die anderen echt kan helpen. Marian is vakkundig en geïnteresseerd en ze geeft een veilig gevoel.

Emma

Vroeger maakte ik veel verkeerde keuzes. Hierdoor raakte ik in de problemen. Door de gesprekken met Marian ben ik anders gaan denken en heb ik beter leren communiceren en mijn grenzen aangeven. Nu weet ik hoe ik lastige situaties kan oplossen.

Kevin

Wij hadden samen altijd ruzie. Het liefst wilde ik onze relatie beëindigen. Ik voelde me machteloos en wist niet meer wat ik met de situatie aan moest. Wij begrepen elkaar niet meer.  Door de gesprekken met Marian leerde we opnieuw naar elkaar luisteren. Het nog niet altijd vlekkeloos maar we hebben elkaar wel weer gevonden.

Fam. D.

Ik wilde dat ik jaren eerder in therapie was gegaan. Marian heeft mij met haar geduld en compassie naar mezelf leren kijken en handvatten gegeven hoe ik in de toekomst zaken anders kan aanpakken. Ik raakte vroeger vaak in paniek, nu weet ik dat ik dit aankan.

Anoniem

Marian heeft mij veel geleerd. Ze leerde mij op een positieve manier, naar het leven te kijken. Ik ben haar dankbaar voor haar luisterend oor en positieve energie.

Anoniem